Ingrediente
2 dovlecei, 500 gr pastai galbene late, 3 rosii de gradina, 1 piept de pui, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, Sare,piper, Boia dulce afumata, Patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
1 vot
Mod de preparare
Se taie cubulete mici pieptul de pui.Se curate usturoiul si se taie marunt.
Se pune la calit in ulei de masline pieptul de pui impreuna cu usturoiul, boiaua dulce afumata, sare si piperul.Dupa ce s-a rumenit pieptul de pui se adauga pastaile, dovleceii si rosiile, se adauga ½ ceasca ce apa , se amesteca bine si se pune capacul.
Se lasa mancarea sa fiarba inabusit la foc mediu ciraca 20-30 de minute in functie de cat de gatite preferati sa fie legumele.
La final se ajusteaza cu sare si piper daca mai este cazul si se adauga patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna !