Se spala, se rup capetele si atele pastailor.
Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile.
Se taie cubulete mici pieptul de pui.Se curate usturoiul si se taie marunt.
Se pune la calit in ulei de masline pieptul de pui impreuna cu usturoiul, boiaua dulce afumata, sare si piperul.Dupa ce s-a rumenit pieptul de pui se adauga pastaile, dovleceii si rosiile, se adauga ½ ceasca ce apa , se amesteca bine si se pune capacul.
Se lasa mancarea sa fiarba inabusit la foc mediu ciraca 20-30 de minute in functie de cat de gatite preferati sa fie legumele.
La final se ajusteaza cu sare si piper daca mai este cazul si se adauga patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii