autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Delicii sanatoase de la bloggeri, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iulie 2019

Ingrediente
2 dovlecei, 500 gr pastai galbene late, 3 rosii de gradina, 1 piept de pui, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, Sare,, Boia dulce afumata, Patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile.

Se taie cubulete mici pieptul de pui.Se curate usturoiul si se taie marunt.

Se pune la calit in ulei de masline pieptul de pui impreuna cu usturoiul, boiaua dulce afumata, sare si piperul.Dupa ce s-a rumenit pieptul de pui se adauga pastaile, dovleceii si rosiile, se adauga ½ ceasca ce apa , se amesteca bine si se pune capacul.

Se lasa mancarea sa fiarba inabusit la foc mediu ciraca 20-30 de minute in functie de cat de gatite preferati sa fie legumele.

La final se ajusteaza cu sare si piper daca mai este cazul si se adauga patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficatei cu Gulii umplute

Ficatei cu Gulii umplute

Guliile se spala si li se vor scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care

17 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

12 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 500 gr pastai galbene late
  • 3 rosii de gradina
  • 1 piept de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare,
  • Boia dulce afumata
  • Patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

13 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

Se spala conopida si broccoli si se desfac si buchetele mici. Punem apoi conopida si broccoli la steamer pentru 5 minute sau in apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale cu fasole verde