Desi stiu cate beneficii are asupra organismului, gatesc destul de rar somon.
Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna să aleg cel mai bun produs ( de multe ori peștele expus în galantare nu este foarte proaspăt) și aleg mereu variantele autohtone, mai cunoscute sau cel proaspăt pescuit.
Peștele îl speli sub jet de apa rece și apoi îl condimentezi. Îl stropești cu zeama de lămâie și îl lași 15 minute.
Între timp îți pregătești legumele.
Într-o tigaie de teflon așezi bucățile de pește și le coci bine, câte 5 minute pe fiecare parte, până când devin aurii și ușor crocante. Nu ai nevoie să adaugi unt sau ulei, fiindcă pielea vă lăsa suficientă grăsime.
Într-o tigaie wok pui untul la topit și adaugi legumele și apa, lăsându-le la foc mic pănă când aceasta scade. Condimentezi după gust.
Servești totul imediat, alături de lămâie.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii