Cartofi aromati la tigaie

Reteta de cartofi aromati la tigaie. Cum faci acasa reteta de cartofi aromati la tigaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cartofi aromati la tigaie

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita usturoi praf
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • sare si piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii taiem felii grosute. Ii punem la fiert pentru maxim 5 minute la foc mic sau pana cand sunt aproape gatiti. Intr-o tigaie incingem uleiul si transferam cartofii scursi de apa. Ii condimentam cu boia, usturoi praf (daca doriti , inlocuiti-l cu un catel de usturoi proaspat, ras fin), sare si piper.

Gatiti cartofii cateva minute, scuturand tigaia din cand in cand. Cand s-au rumenit frumos, opriti focul si presarati pratrunjel proaspat tocat.

Este o garnitura simpla, economica si usor de preparat. Merge de minune alaturi de o friptura suculenta dar se pot manca si ca atare cu o salata mixta, muraturi sau mujdei de usturoi.

Cantitatile date sunt pentru doua portii generoase. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul