Reteta de cartofi aromati la tigaie. Cum faci acasa reteta de cartofi aromati la tigaie.
Curatam cartofii si ii taiem felii grosute. Ii punem la fiert pentru maxim 5 minute la foc mic sau pana cand sunt aproape gatiti. Intr-o tigaie incingem uleiul si transferam cartofii scursi de apa. Ii condimentam cu boia, usturoi praf (daca doriti , inlocuiti-l cu un catel de usturoi proaspat, ras fin), sare si piper.
Gatiti cartofii cateva minute, scuturand tigaia din cand in cand. Cand s-au rumenit frumos, opriti focul si presarati pratrunjel proaspat tocat.
Este o garnitura simpla, economica si usor de preparat. Merge de minune alaturi de o friptura suculenta dar se pot manca si ca atare cu o salata mixta, muraturi sau mujdei de usturoi.
Cantitatile date sunt pentru doua portii generoase. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii