Incearca reteta noastra delicioasa de spanac cremos pe pat de mamaliga! Sanatos, simplu de preparat si perfect pentru un pranz satios.
Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam ceapa tocata marunt.
Adaugam si spanacul si il lasam 3 minute, dupa care adaugam smantana pentru gatit si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Asezonam cu sare si piper dupa gust.
Intr-o tava rotunda asezam mamaliga si punem deasupra spanacul gatit. Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 5- 10 minute.
Incearca si reteta de pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac, tarta cu spanac, branza sarata si aluat de casa sau mancare de spanac ca la mama acasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii