Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Se scoate conopida si in aceeasi apa se pun la fiert pastele timp de 5-8 minute. Dupa ce fierb pastele se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.
Se spala rosiile cherry si spanacul si se scurg bine.
Se taie rosiile cherry in jumatati.
Se curata usturoiul si se taie marunt.
Se pune uleiul de masline intr-o tigaie de fonta si se caleste usor impreuna cu rosiile cherry si conopida.
Se adauga pastele in in tigaie impreuna cu baby spanacul, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.
Se poate servi atat calda cat si rece garnisita cu jumatati de oua fierte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii