Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Ingrediente

  • 300 gr paste penne
  • 200 gr conopida
  • 200 gr rosii cherry
  • 100 gr baby spanac
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • ou

Mod de preparare

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Se scoate conopida si in aceeasi apa se pun la fiert pastele timp de 5-8 minute. Dupa ce fierb pastele se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.

Se spala rosiile cherry si spanacul si se scurg bine.

Se taie rosiile cherry in jumatati.

Se curata usturoiul si se taie marunt.

Se pune uleiul de masline intr-o tigaie de fonta si se caleste usor impreuna cu rosiile cherry si conopida.

Se adauga pastele in in tigaie impreuna cu baby spanacul, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.

Se poate servi atat calda cat si rece garnisita cu jumatati de oua fierte.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni