Bucatile de rasol se dau prin faina alba.
Bucatile de rasol se dau prin faina alba. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Asaza bucatile de rasol, cate 2 deodata in uleiul fierbinte si prajestele pe ambele parti. Toaca ceapa, morcovul si telina cubulete. Le prajesti in acelasi ulei in care s-a prajit carnea. Daca mai este necesar mai poti complecta cu 1-2 linguri ulei de masline. Dupa 2-3 minute adauga vinul alb si lasa sa fiarba inca 3-4 minute. Adauga restul ingredientelor, inclusiv condimentele, bucatile de carne si pune capacul peste aparat. Din meniul aparatului se selcteaza functia Slow Cook, cu durata de 2 ore, apoi tasta Start. Dupa terminarea programului, se deschide supapa de eliberare aburi, apoi se deschide capacul.Daca mai este necesar se mai poate adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste fiecare Osso Buco pe un pat de orez stropit din belsug cu sos si legume. Sa va fie de folos!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii