Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele.
Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele.
Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc, uleiul si mustarul.
Le omogenizam bine, dam drumul dovleceilor si ii amestecam.
Ii acoperim si ii dam la frigider circa o ora.
Oul il fierbem cam 3 minute si jumatate, apoi il curatam de coaja si il taiem in patru.
Rosiile cherry le spalam, tonul il scurgem de lichid.
Incingem o tigaie grill, rumenim dovleceii pe ambele parti, apoi ii scoatem pe o farfurie.
Pe un platou asezam dovleceii la gratar, apoi ton din loc in loc.
Dam drumul rosiilor, asezam bucatile de ou.
Presaram parmezanul ras si putina crema de otet balsamic.
La final dam drumul patrunjelului verde tocat marunt.
Este gata de servit. Simplu, nu?
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii