Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele.
Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele.
Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc, uleiul si mustarul.
Le omogenizam bine, dam drumul dovleceilor si ii amestecam.
Ii acoperim si ii dam la frigider circa o ora.
Oul il fierbem cam 3 minute si jumatate, apoi il curatam de coaja si il taiem in patru.
Rosiile cherry le spalam, tonul il scurgem de lichid.
Incingem o tigaie grill, rumenim dovleceii pe ambele parti, apoi ii scoatem pe o farfurie.
Pe un platou asezam dovleceii la gratar, apoi ton din loc in loc.
Dam drumul rosiilor, asezam bucatile de ou.
Presaram parmezanul ras si putina crema de otet balsamic.
La final dam drumul patrunjelului verde tocat marunt.
Este gata de servit. Simplu, nu?
Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii