Pestii se curata de capete si intestine, se desfac pe jumatate intr-o singura bucata si li se scoate usor sira spinarii.
Peştii se curăţă de capete şi intestine, se desfac pe jumătate într-o singură bucată şi li se scoate uşor şira spinării.
Se pun într-un castron cu ulei, zeamă de lămâie, sare, piper şi usturoi. Se lasă la rece cam 30 de minute.
Se scurg de zeama în care au stat, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Roşiile scobite de miez se taie în cubuleţe foarte mici. Se adaugă usturoi tocat şi el mărunt, pătrunjel, ulei, sare şi piper.
Se servesc peştii cu roşiile cu usturoi şi verdeaţă.
La servire se adaugă zeamă şi coajă rasă de lamâie.
Poftă bună!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii