Autor: Simona_Georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2020

Ingrediente
1 ceapa rosie, 1 dovlecel, 2 morcovi, 1 sfecla rosie, 3 fire apio, 2 radacini de patrunjel, 2-3 linguri ulei de masline, 1 ardei gras rosu sau galben, 2 cartofi, 3 rotocoale de taitei lati, 2 oua, 1 legatura patrunjel verde, 500 ml zeama de varza, aproxitativ 3 litri apa, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute. Calim legumele in 2-3 linguri ulei de masline, le lasam sa se inmoaie putin si adaugam apa. Se curata si se taie sfecla rosie in cubulete si se pune in oala cu ciorba. Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga cartofii taiati cubulete, se curata dovlecelul, se taie in sferturi pe lungime, se scot samburii si se taie feliute. Se adauga in oala cu ciorba. Cand legumele sunt fierte se pune zeama de varza, dupa gustul vostru, taiteii, sare dupa gust si se lasa pe foc pana taiteii sunt fierti. Dupa ce am oprit focul, se bat ouale ca pt omleta, si se pun cate putin in oala cu ciorba, amestecand mereu in compozitia din oala. Se adauga si patrunjelul tocat marunt si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de salata verde

Supa de salata verde

Se spala salata verde si se rupe in bucati. Se curata usturoiul si se da prin presa.Slanina se taie

59 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de rosii

Supa crema de rosii

Se decojesc rosiile. Se scot si semintele si se pun impreuna cu pielitele de la rosii la fiert in

4 voturi    8 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 sfecla rosie
  • 3 fire apio
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu sau galben
  • 2 cartofi
  • 3 rotocoale de taitei lati
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 500 ml zeama de varza
  • aproxitativ 3 litri apa
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Simona_Georgescu
Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Savarine cu iz din flori de soc si crema de vanilie cu mascarpone

Savarine cu iz din flori de soc si crema de vanilie cu mascarpone

Pentru aluat: Am pus faina cu sarea intr-un castron. Am amestecat laptele, uleiul, zaharul si

7 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura cu branza si capsuni

Prajitura cu branza si capsuni

Pentru blat:ouale intregi se mixeaza impreuna cu indulcitorul pulbere, pana devin o spuma consistenta,

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de fasole galbena Ciorba de fasole galbena

Pentru că este sezonul legumelor proaspete de tot felul, am ales să pregătesc o ciorbă de fasole galbenă, cu dovlecel. Se curăță

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Supa de galuste cu ciuperci Supa de galuste cu ciuperci

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se lasa sa devina aurie. Se taie ciupercile in felii si se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Supa crema de legume