autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Delicii sanatoase de la bloggeri, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Ghiveci de legume si midii afumate

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iulie 2019

Ingrediente
1 dovlecel, 1 vanata, 2 ardei capia, 2 rosii, 250 gr ciuperci brune, 50 gr bacon, 150 gr midii afumate, 3 catei de usturoi, Patrunjel, 3 linguri ulei de masline, 1 ceasca vin alb, Sare, piper, boia dulce afumata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat foarte mic si ciupercile in ulei de masline, se adauga apoi ardeiul capia, vanata si dovlecelul.

Dupa ce s-au rumenit putin legumele, se adauga rosiile, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si se stropesc cu vin alb. Se mai masa sa se imbine aromele la foc mic 5-10 minute in functie de cat de patrunse doriti sa fie legumele.

La final se adauga midiile afumate si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume si midii afumate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de somn

Plachie de somn

Condimenteaza pestele cu sare, piper, ulei de masline si vin alb si lasa-l la marinat pana pregatesti

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Scrumbie coapta

Scrumbie coapta

Cu o zi inainte curatam scrumbiile-se pot curata chiar daca sant putin congelate le spalam si le

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 250 gr ciuperci brune
  • 50 gr bacon
  • 150 gr midii afumate
  • 3 catei de usturoi
  • Patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
  • Sare
  • piper
  • boia dulce afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

13 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Somon la cuptor