autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Delicii sanatoase de la bloggeri, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Ghiveci de legume si midii afumate

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iulie 2019

Ingrediente
1 dovlecel, 1 vanata, 2 ardei capia, 2 rosii, 250 gr ciuperci brune, 50 gr bacon, 150 gr midii afumate, 3 catei de usturoi, Patrunjel, 3 linguri ulei de masline, 1 ceasca vin alb, Sare, piper, boia dulce afumata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat foarte mic si ciupercile in ulei de masline, se adauga apoi ardeiul capia, vanata si dovlecelul.

Dupa ce s-au rumenit putin legumele, se adauga rosiile, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si se stropesc cu vin alb. Se mai masa sa se imbine aromele la foc mic 5-10 minute in functie de cat de patrunse doriti sa fie legumele.

La final se adauga midiile afumate si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume si midii afumate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Lup de mare la gratar si paella cu creveti

Lup de mare la gratar si paella cu creveti

1. Peştele se curată, se spală, se ţine la rece. Se poate fileta, dar e mai gustos dacă îl

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rondele de rechin in crusta de mustar

Rondele de rechin in crusta de mustar

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza

3 voturi    14 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 250 gr ciuperci brune
  • 50 gr bacon
  • 150 gr midii afumate
  • 3 catei de usturoi
  • Patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
  • Sare
  • piper
  • boia dulce afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

14 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

14 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Somon la cuptor, pe pat de cous-cous