Initial cartofii mov se fierb in coaja pe modulul High, cca. 3 ore, asezonati cu sare de mare.
•Inițial cartofii mov se fierb în coajă pe modulul High, cca. 3 ore, asezonați cu sare de mare și cca. 1000 ml apă rece.
•Apoi se scot se lasă la răcit, cca. 60 minute sau cel mai bine pămâ a doua zi, apoi se curăță de coajă și se taie rondele.
•Între timp se curăță morcovii se taie rondele, ceapa se curăță se spală si se toacă grosier. Usturoiul se curăță și se taie felii, deasemnea și ardeiul kapia.
•Se începe montarea: vasul aparatului slow cooker Crock Pot se unge cu ulei de măsline, se adaugă un rând de rondele de cartof mov, un rând de morcovi, ceapă verde, usturoi și ardei kapia.
•Se presară puțin ulei de măsline, sare Hymalaia piper alb măcinat și tot așa până se termină ingredinetele. Atenție ultimul strat să fie de cartofi, peste care se pun verdețurile întregi, netocate. Se adaugă vinul alb și se programează aparatul CrockPot pe modul HIGH la 60 minute.
•După ce expiră timpul de gătire, dacă legumele sunt încă al-dente se mai lasă la gătit cca. 30 minute.
•Legumele se servesc ca atare simple, cu sos de usturoi sau avocado, lângă preparate din carne.
•Spor și poftă bună!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii