Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata.
Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata.
Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci.
Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata.
Se cresteaza ardeii kapia pe lungime si se scot semintele. Se taie cascavalul sub forma unor bastonase.
Se umple ardeii kapia cu compozitia preparata mai sus si se pune in fiecare cate un bastonas de cascaval.
Se pun ardeii kapia intr-un vas de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la timp de 15 minute.
Se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pe functia grill inca 5-10 minute pana se rumenesc.
Pofta buna !
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii