Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.
Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.
Se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul si usturoiul maruntit.
Cu amestecul de condimente ungem ciupercutele pe ambele parti.Se pun frigaruile pe grill-ul incins.
Se frig frigaruile de ciupercute pe ambele parti.
Dupa ce s-au gatit frigaruile e mai ung cu amestecul ramas de condiment si se presara patrunjel tocat marunt.
Frigaruile de ciuperci pot fi servite ca atare sau ca si garniture pentru carne de pui.
Pofta buna !
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.
Cartofi boieresti cu sunculita afumataSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Comentarii
Adaugă comentariu