Frigarui de ciupercute aromate

Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de ciupercute aromate

Ingrediente

  • 250 g ciupercute brune
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1 lingurita sare roz de Himalaya
  • ½ lingurita piper proaspat macinat
  • 2 catei de usturoi
  • 3 fire de patrunjel

Mod de preparare

Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa.

Se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul si usturoiul maruntit.

Cu amestecul de condimente ungem ciupercutele pe ambele parti.Se pun frigaruile pe grill-ul incins.

Se frig frigaruile de ciupercute pe ambele parti.

Dupa ce s-au gatit frigaruile e mai ung cu amestecul ramas de condiment si se presara patrunjel tocat marunt.

Frigaruile de ciuperci pot fi servite ca atare sau ca si garniture pentru carne de pui.

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni