O idee perfecta pentru vara, spanacul ramane mereu o varianta sanatoasa si gustoasa pentru o masa usoara.
O idee perfectă pentru vară, spanacul rămâne mereu o varianta sănătoasă și gustoasă pentru o masă ușoară.
Am folosit spanac congelat, dar dacă folosiți spanac proaspăt este indicat sa îl opăriți puțin înainte și sa îl mixați 2 minute.
Cu spanac congelat și tocat este suficient sa il decongelati bine.
La foc mic punem într-o tigaie adâncă sau cratiță untul. După ce acesta s-a topit, adaugăm făina și amestecam încontinuu, ca la bechamel. După ce s-a format o pasta, fără a lăsa însă prea mult, adaugăm spanacul și usturoiul pisat cu puțină apă și sare și omogenizam. Lăsăm 5 minute, amestecând ușor pana când spanacul este bine amestecat. Adaugăm smântâna și condimentele. Lăsăm încă 2 minute pentru a se omogeniza și găti smântâna în compoziție și oprim.
Se poate servi cu un ou ochi sau cu ou fiert moldovenesc cum am făcut și noi.
Pofta bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii