Spalati cartofii, ii puneti intr-o cratita la fiert.
Spalati cartofii, ii puneti intr-o cratita la fiert.
Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa, ii lasati sa se racoreasca 10-15 minute.
Ii decojiti si ii taiati felii pe rotund.
Vinetele le spalati, le taiati rondele potrivit de subtiri.
Le presarati cu sare, piper, puneti si uleiul, le amestecati.
Incingeti o tigaie antiaderenta sau un grill, rumeniti feliile de vinete pe ambele parti, apoi le scoateti pe un platou.
Rosiile decojite le tocati marunt. Adaugati sare, piper, oregano, usturoiul curatat si pisat.
Cascavalul si mozzarella le dati pe razatoarea mare si le amestecati.
Intr-un vas de ceramica asezati un strat de vinete, le ungeti cu putin sos de rosii.
Puneti felii de cartofi, apoi restul de sos de rosii.
Deasupra puneti ultimul strat de vinete.
Presarati amestecul de cascaval cu mozzarella peste tot.
Introduceti vasul in cuptorul la incins, la 190 de grade.
Cand deasupra s-a format o crusta aurie, scoateti preparatul din cuptor.
Il puteti servi simplu, sau ca si garnitura, cu o salata, pentru ca este delicios indiferent de cum il veti manca.
Sa aveti pofta!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii