Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Se spala si se taie marunt ardeiul kapia si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt.
Se pun legumele la fiert impreuna cu pieptul de rata intreg, sare, piper, uleiul de masline si apa cat sa le acopere.
Dupa ce s-a inlaturat spuma formata se scoate pieptul de rata si se taie cubulete mici.
Se pune pieptul de rata inapoi in ciorba.Se curata rosiile de coaja , se taie marunt si se adauga la ciorba.
Se fierbe borsul separat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea in clocot.
La final se adauga leustean fin tocat.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii