Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

Ingrediente

  • 1 l bors
  • 1 buc piept de rata
  • 3 dovlecei mici
  • 4 rosii
  • 3 cepe
  • 1 ardei kapia
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • Cateva fire de leustean
  • Sare, piper
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate de casa

Mod de preparare

Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Se spala si se taie marunt ardeiul kapia si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt.

Se pun legumele la fiert impreuna cu pieptul de rata intreg, sare, piper, uleiul de masline si apa cat sa le acopere.

Dupa ce s-a inlaturat spuma formata se scoate pieptul de rata si se taie cubulete mici.

Se pune pieptul de rata inapoi in ciorba.Se curata rosiile de coaja , se taie marunt si se adauga la ciorba.

Se fierbe borsul separat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea in clocot.

La final se adauga leustean fin tocat.

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura