Intr-un castron se pun toate ingredientele si se zdrobesc cu mixerul vertical pana se obtine un lichid.
Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid.
Se toarnă compoziţia într-o tavă şi se dă la congelator.
Se amestecă din când în când cu o furculiţă.
Se serveşte în ceşcuţe sau pahare răcite în prealabil.
Poftă bună!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii