autor:

PanaCris
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2018

Ingrediente
morcovi 1 bucată,, pătrunjel rădăcină 1 bucată,, ceapă galbenă 1 bucată,, ouă 1 bucată,, bulion de roșii 200 g,, 2 linguri smântâna, pătrunjel verde,, sare iodată,, piper proaspăt măcinat,, boia de ardei dulce., Ingrediente pentru ardei:, carne tocată amestec vită+porc 500 g,, orez cu bob rotund 100 g,, ouă 1 bucată,, sare iodată,, piper proaspăt măcinat,, boia de ardei dulce., ceapă galbenă 1 bucată,, morcovi 1 bucată,, roșie 2 bucăți,, ardei grași 8 bucăți.

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează de sare, piper si boia, apoi se adaugă apă și se lasă la fiert la foc mic.

Între timp ne ocupăm de pregătirea ardeilor. Ceapa și morcovul se curată, apoi se dau pe răzătoarea fină. Se pun la călit în ulei de măsline, cca. 5 minute, se adaugă carnea tocată, orezul ales și spălat lăsându-se la foc mic, cca. 10 minute, până se evaporă tot lichidul. După ce s-a răcorit compoziția de carne se adaugă oul, se asezonează de sare, piper și boia de ardei dulce.

Ardeiilor li se taie cotorul, se curată de semințe și se umple cu amestecul de carne, apoi li se pune capac câte o felie de roșie.

După ce supa a început să clocotească, se adaugă ardeii umpluți și se lăsă la fiert, la foc mic cca. 30 de minute, semiacoperit. Dacă mai este nevoie se mai adaugă apă cât să depășească înălțimea ardeilor.

După ce s-au fiert ardeii se prepară un sos, din: ou, bulion și smântână, ce se adaugă ușor, ușor în supă ca să nu se taie și să se obțină o textură fină. Supa se servește fierbinte, presărată cu pătrunjel și cu smântână. Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu ciuperci

Supa de pui cu ciuperci

Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul

4 voturi    12 comentarii
40 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    valentina , 21 noiembrie 2018

    Bv

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • morcovi 1 bucată,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ouă 1 bucată,
  • bulion de roșii 200 g,
  • 2 linguri smântâna
  • pătrunjel verde,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce.
  • Ingrediente pentru ardei:
  • carne tocată amestec vită+porc 500 g,
  • orez cu bob rotund 100 g,
  • ouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce.
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcovi 1 bucată,
  • roșie 2 bucăți,
  • ardei grași 8 bucăți.

Raporteaza reteta

Retete
de PanaCris
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata dovleceii, vinetele si ardeii. Se taie vinetele felii lungi si se dau cu sare. Dupa 10

5 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prăjitură cu gem şi nuci

Prăjitură cu gem şi nuci

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt

9 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Fara foto

valentina

Bv

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în ap? pu?in s?rat?, cca. 25 de minute, se spumeaz? dup? nevoie. Între timp legumele se cur???,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pui cu tarhon