Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma.
Se spala , se curata de coaja si se toaca marunt morcovul.Se spala si se taie marunt ardeiul kapia, ardeiul gras si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt.
Se pun legumele la fiert impreuna cu carnea de miel,sare, piper, uleiul de masline . Spre final cand carnea si legumele sunt fierte se adauga doua oua battue.
Se fierb corcodusele separat cu putina apa si cat sa le acopere.
Dupa ce s-au inmuiat putin corcodusele se dau pe sitaca sa se separe de samburi. Sosul de corcoduse rezultat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea un clocot.
La final se adauga leustean si patrunjel fin tocate.Se serveste cu smantana, ceapa rosie si ardei iute.
Pofta buna !
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii