Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Ingrediente

  • 6 aripi de pui,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina de patrunjel,
  • 1 pastarnac,
  • o bucata de telina,
  • un castronel de mazare verde,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita de boia dulce,
  • 2-3 cartofi,
  • 2 cuiburi de fidea cu ou,
  • patrunjel verde,
  • 1 ceapa rosie

Mod de preparare

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare.

Intre timp pregatim zarzavatul curatandu-l si spalandu-l bine.Ceapa o taiem in 4,morcovul,telina ,pastarnacul si patrunjelul se taie cubulete mici(sau la robot, maruntite),cartofii curatatoi si spalati,se taie in cubulete,verdeata spalata se taie marunt.

Dupa primul clocot al aripioarelor se spumeaza bine si se adauga zarzavatul maruntit la blender,mazarea boabe si cartofii cubulete.Se lasa sa fiarba cca 45 apoi se sareaza dupa gust,se adauga si boiaua dulce de ardei si se pipereaza daca se doreste,daca nu ,fiecare in farfurie.Se adauga si fideaua,se lasa sa fiarba inca 3 minute si apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin.Se poate servi dulce sau un pic acrita cu suc de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt
Vinete umplute cu carne

Vinete umplute cu carne

Reteta de vinete umplute cu carne. Vinete umplute cu carne reteta simpla si delicioasa.

Vinete umplute cu carne
Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel

Reteta de limba soacrei. Reteta de rulouri de vinete si dovlecel. Limba soacrei reteta de aperitiv cu vinete si dovlecei....

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise