autor:

Clementina_Stoicescu
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2018

Ingrediente
cca 450 g fasole boabe alba ( de anul asta...prospatura), cca 200 g carnati de oaie subtiri, uscati si un pic piscatori ( bestiala iuteala aia-n ciorba), 2 morcovi nici prea mici nici prea mari, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 3 ardei rosii, 3 cepe rosii mai mari, sare dupa gust, cca 60 ml ulei, apa cca 3 l

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori.



Separat curatam toate legumele. Ceapa o taiem marunt, morcovul, pastarnacul, patrunjelul si ardeiul le taiem cubulete mici. Punem in tigaia wok toate legumele, presaram un pic de sare si adaugam uleiul, punem pe foc mic si calim cca 15 min. Dupa ce am calit legumele, le rasturnam in oala cu fasole fiarta, adaugam si carnatul taiat rondele si lasam sa fiarba cca. 20 min la foc mic, daca mai este nevoie, mai adaugam sare, nu a fost nevoie pentru ca si-a lasat si carnatul din sare.





Am servit cu pofta, langa o cana cu must si niste gogosari in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aroma si culori tomnatice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Punem carnea de pui la fiert in supa de pui, alaturi de usturoiul curatat. Nu uitati : focul este

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa de galuste.

Supa de galuste.

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa

1 vot    4 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • cca 450 g fasole boabe alba ( de anul asta...prospatura)
  • cca 200 g carnati de oaie subtiri
  • uscati si un pic piscatori ( bestiala iuteala aia-n ciorba)
  • 2 morcovi nici prea mici nici prea mari
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 3 ardei rosii
  • 3 cepe rosii mai mari
  • sare dupa gust
  • cca 60 ml ulei
  • apa cca 3 l

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina_Stoicescu
Pariziene cu pere

Pariziene cu pere

Mai intai pregatim maiaua ,intr-un castronel punem drojdia faramitata,cu o lingura de zahar si 2

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tocana de porc

Tocana de porc

Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana. Spalam si taiem carnea

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura cu gust de toamna

Prajitura cu gust de toamna

Pregatim umplutura ca sa poata sa se raceasca putin inainte de a o adauga in prajitura. Curatam

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Supa cu pui si galusti