autor:

Clementina_Stoicescu
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2018

Ingrediente
cca 450 g fasole boabe alba ( de anul asta...prospatura), cca 200 g carnati de oaie subtiri, uscati si un pic piscatori ( bestiala iuteala aia-n ciorba), 2 morcovi nici prea mici nici prea mari, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 3 ardei rosii, 3 cepe rosii mai mari, sare dupa gust, cca 60 ml ulei, apa cca 3 l

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori.



Separat curatam toate legumele. Ceapa o taiem marunt, morcovul, pastarnacul, patrunjelul si ardeiul le taiem cubulete mici. Punem in tigaia wok toate legumele, presaram un pic de sare si adaugam uleiul, punem pe foc mic si calim cca 15 min. Dupa ce am calit legumele, le rasturnam in oala cu fasole fiarta, adaugam si carnatul taiat rondele si lasam sa fiarba cca. 20 min la foc mic, daca mai este nevoie, mai adaugam sare, nu a fost nevoie pentru ca si-a lasat si carnatul din sare.





Am servit cu pofta, langa o cana cu must si niste gogosari in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aroma si culori tomnatice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

280 voturi    26 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de curcan cu Galuste

Supa de curcan cu Galuste

Se spala carnea si se pune in 4l de apa ,numai atunci cand apa ajunge la temperatura de fierbere.Astfel

11 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • cca 450 g fasole boabe alba ( de anul asta...prospatura)
  • cca 200 g carnati de oaie subtiri
  • uscati si un pic piscatori ( bestiala iuteala aia-n ciorba)
  • 2 morcovi nici prea mici nici prea mari
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 3 ardei rosii
  • 3 cepe rosii mai mari
  • sare dupa gust
  • cca 60 ml ulei
  • apa cca 3 l

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina_Stoicescu
Pariziene cu pere

Pariziene cu pere

Mai intai pregatim maiaua ,intr-un castronel punem drojdia faramitata,cu o lingura de zahar si 2

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tocana de porc

Tocana de porc

Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana. Spalam si taiem carnea

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura cu gust de toamna

Prajitura cu gust de toamna

Pregatim umplutura ca sa poata sa se raceasca putin inainte de a o adauga in prajitura. Curatam

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de miel Ciorba de miel

Bucatile de carne le taiem potrivit de mari si le spalam. Intr-o oala punem la fiert 5-6 litri de apa. Cand da in clocot, dam drumul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa de gaina de casa cu galuste de gris sau taitei
Cookie Settings