Legumele se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâșii, apoi se completează cu apă, se asezonează de sare, piper și leuștean, și se lasă la fiert semiacoperit la foc mediu ptr cca. 30 de minute. Pentru finalizarea ciorbiței, gălbenușurile de ou se bat energic cu smântâna și se adaugă la finalul gătirii, cu focul oprit, amestecându-se energic pentru a nu se ”îmbrânzi” ciorbița, deoarece ciorbița încă e fierbinte;). Se servește cu adaos de smântână, asezonată cu oțet simplu sau iute, de la ardeii iuți și verdeață tocată mărunt.
Poftă bună!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii