Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2019

Ingrediente
200 ml bulion, 2 buc. ceapa, 1 lingura sare, 3500 ml apa, 1 kg peste proaspat, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel radacina, 1/4 buc. telina radacina, 1 lingura leustean tocat, 500 ml bors, 1 lingura patrunjel verde tocat

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap. Se spala bine, se sareaza si se lasa pana cand zarzavatul din ciorba este fiert.

Se fierbe zarzavatul taiat cubulete mici sau dat pe razatoare si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert. Adaugam si bulionul, apoi adaugam si bucatile de peste. Se fierbe la un foc mai mic cateva minute, avand grija ca pestele sa nu se sfarame.

Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Bors de peste cu leustean

Bors de peste cu leustean

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat,

8 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

Borsul de peste este bun si racoritor, plin de legume si sanatos! De regula, atunci cind pregatesc

20 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 ml bulion
  • 2 buc. ceapa
  • 1 lingura sare
  • 3500 ml apa
  • 1 kg peste proaspat
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel radacina
  • 1/4 buc. telina radacina
  • 1 lingura leustean tocat
  • 500 ml bors
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Ciorba cu aroma si culori tomnatice