Bors de peste

Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Bors de peste

Ingrediente

  • 200 ml bulion
  • 2 buc. ceapa
  • 1 lingura sare
  • 3500 ml apa
  • 1 kg peste proaspat
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel radacina
  • 1/4 buc. telina radacina
  • 1 lingura leustean tocat
  • 500 ml bors
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap. Se spala bine, se sareaza si se lasa pana cand zarzavatul din ciorba este fiert.

Se fierbe zarzavatul taiat cubulete mici sau dat pe razatoare si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert. Adaugam si bulionul, apoi adaugam si bucatile de peste. Se fierbe la un foc mai mic cateva minute, avand grija ca pestele sa nu se sfarame.

Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor