Bors de peste

Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Bors de peste

Ingrediente

  • 200 ml bulion
  • 2 buc. ceapa
  • 1 lingura sare
  • 3500 ml apa
  • 1 kg peste proaspat
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel radacina
  • 1/4 buc. telina radacina
  • 1 lingura leustean tocat
  • 500 ml bors
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap. Se spala bine, se sareaza si se lasa pana cand zarzavatul din ciorba este fiert.

Se fierbe zarzavatul taiat cubulete mici sau dat pe razatoare si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert. Adaugam si bulionul, apoi adaugam si bucatile de peste. Se fierbe la un foc mai mic cateva minute, avand grija ca pestele sa nu se sfarame.

Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise