Ciorba de gulii cu smantana, leustean si tarhon

Legumele taiate in cubulete mici, le-am calit cu putin ulei pana s-au inmuiat.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de gulii cu smantana, leustean si tarhon

Ingrediente

  • 2 cepe (eu am folosit ceapă verde)
  • 2 morcovi
  • o jumătate de țelină
  • 2 gulii
  • 100 gr orez
  • 200 gr smântână
  • sare, vegeta, piper alb
  • frunze uscate de leuștean
  • tarhon murat în oțet

Mod de preparare

Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat.

Apoi am adăugat apă, vegeta, sare, piper și frunzele tocate de leuștean.

Când a început să fiarbă, am pus orezul și am acoperit cu un capac.

Le-am lăsat să fiarbă, la final am amestecat smântâna cu un pic de supă răcită, după care am pus-o în oală.

Am lăsat totul să mai fiarbă în jur de 10 minute, iar la final am pus tarhonul tocat mărunt.

Mie îmi place ciorba aceasta cu ardei iuți în oțet.

Poftă bună !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni