Legumele taiate in cubulete mici, le-am calit cu putin ulei pana s-au inmuiat.
Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat.
Apoi am adăugat apă, vegeta, sare, piper și frunzele tocate de leuștean.
Când a început să fiarbă, am pus orezul și am acoperit cu un capac.
Le-am lăsat să fiarbă, la final am amestecat smântâna cu un pic de supă răcită, după care am pus-o în oală.
Am lăsat totul să mai fiarbă în jur de 10 minute, iar la final am pus tarhonul tocat mărunt.
Mie îmi place ciorba aceasta cu ardei iuți în oțet.
Poftă bună !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii