Se portioneaza puiul si se pune la fiert cu apa, se lasa sa traga un clocot.
Se portioneaza puiul si se pune la fiert cu apa, se lasa sa traga un clocot, dupa care se ia spuma cu o lingura, fiind pui de tara nu este necesar sa se arunce prima apa, nu este crescut cu concentrate si nici cu medicamente, deci este pui sanatos.
Dupa spumuire se adauga toate legumele tocate, se adauga sare, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pana se ferb toate. Fiind pui si nu gaina, se pun si cartofii la fiert odata cu puiul si toate legumele, asa nu riscam sa ramana cartofii cruzi. Cand toate sunt fierte, se adauga bulionul de gogosari, bulionul de rosii, borsul si se mai fierbe la foc potrivit circa 10 minute, dupa care se opreste focul si se adauga putin leustean tocat marunt. Eu am cules din vara leusteanul, le-am ales, l-am tocat si l-am pus la congelator si folosesc cand am nevoie.
Sa aveti pofta, dragilor la un bors cald la vremuri reci!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii