Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici.
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici.
Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare.
Dupa ce fierb cartofii, se adauga smantana si se paseaza supa cu blenderul pana devine catifelata.
Se asezoneaza supa cu sare, piper si nucsoara.
Se taie boabele de porumb de pe stiulete si se amesteca in supa.
Se frige baconul si se taie marunt.
Se serveste supa cu bacon si patrunjel verde.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii