Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata.
Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata. Se curata si se taie celelalte legume, dupa preferinte.
Kaizerul il taiem fasii si il prajim putin in oala de ciorba, in putin ulei, pina isi dezvolta aroma.
Adaugam morcovul dat pe razatoarea mare si amestecam pina uleiul capata culoarea galbena, apoi ceapa intreaga si celelalte legume taiate, usturoiul il trecem prin presa.
Adaugam supa si asezonam, lasam sa fiarba 20 de minute. Daca este cazul mai punem apa. Eu nu am mai pus pentru ca am adaugat bulionul si zeama de varza murata. Lasam sa dea cateva clocote si impreuna cu acestea.
Pastele fainoase le-am fiert separat, le-am limpezit si apoi le-am adaugat in ciorba, impreuna cu celelalte verdeturi tocate marunt.
Sa aveti pofta buna !
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii