Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata.
Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata. Se curata si se taie celelalte legume, dupa preferinte.
Kaizerul il taiem fasii si il prajim putin in oala de ciorba, in putin ulei, pina isi dezvolta aroma.
Adaugam morcovul dat pe razatoarea mare si amestecam pina uleiul capata culoarea galbena, apoi ceapa intreaga si celelalte legume taiate, usturoiul il trecem prin presa.
Adaugam supa si asezonam, lasam sa fiarba 20 de minute. Daca este cazul mai punem apa. Eu nu am mai pus pentru ca am adaugat bulionul si zeama de varza murata. Lasam sa dea cateva clocote si impreuna cu acestea.
Pastele fainoase le-am fiert separat, le-am limpezit si apoi le-am adaugat in ciorba, impreuna cu celelalte verdeturi tocate marunt.
Sa aveti pofta buna !
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii