autor:

Sidy

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de spanac cu zeama de varza murata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2019

Ingrediente
800 g spanac congelat, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 4 cartofi, 300 g kaizer facut in casa, 3-400 ml bulion rosii facut in casa, 500 ml zeama de varza murata, 2 l supa de carne(legume), 2-3 catei usturoi, 1-2 rosii mici, 100 g paste fainoase, leustean, patrunjel verde, marar verde, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata. Se curata si se taie celelalte legume, dupa preferinte.

Kaizerul il taiem fasii si il prajim putin in oala de ciorba, in putin ulei, pina isi dezvolta aroma.

Adaugam morcovul dat pe razatoarea mare si amestecam pina uleiul capata culoarea galbena, apoi ceapa intreaga si celelalte legume taiate, usturoiul il trecem prin presa.

Adaugam supa si asezonam, lasam sa fiarba 20 de minute. Daca este cazul mai punem apa. Eu nu am mai pus pentru ca am adaugat bulionul si zeama de varza murata. Lasam sa dea cateva clocote si impreuna cu acestea.

Pastele fainoase le-am fiert separat, le-am limpezit si apoi le-am adaugat in ciorba, impreuna cu celelalte verdeturi tocate marunt.

Sa aveti pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu spanac si linte

Ciuperci umplute cu spanac si linte

8 ciuperci mari se curata, se indeparteaza piciorusul, apoi se stropesc cu ulei de masline si un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 g spanac congelat
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 300 g kaizer facut in casa
  • 3-400 ml bulion rosii facut in casa
  • 500 ml zeama de varza murata
  • 2 l supa de carne(legume)
  • 2-3 catei usturoi
  • 1-2 rosii mici
  • 100 g paste fainoase
  • leustean
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

228 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciorba de perisoare