Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata.
Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata. Se curata si se taie celelalte legume, dupa preferinte.
Kaizerul il taiem fasii si il prajim putin in oala de ciorba, in putin ulei, pina isi dezvolta aroma.
Adaugam morcovul dat pe razatoarea mare si amestecam pina uleiul capata culoarea galbena, apoi ceapa intreaga si celelalte legume taiate, usturoiul il trecem prin presa.
Adaugam supa si asezonam, lasam sa fiarba 20 de minute. Daca este cazul mai punem apa. Eu nu am mai pus pentru ca am adaugat bulionul si zeama de varza murata. Lasam sa dea cateva clocote si impreuna cu acestea.
Pastele fainoase le-am fiert separat, le-am limpezit si apoi le-am adaugat in ciorba, impreuna cu celelalte verdeturi tocate marunt.
Sa aveti pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii