Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert in slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l
Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul peste oasele afumate la fiert pe functia high timp de 3 ore. Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.
Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.
Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.
Se mai lasa o ora la gatit in Crock Pot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii