Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert in slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l
Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul peste oasele afumate la fiert pe functia high timp de 3 ore. Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.
Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.
Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.
Se mai lasa o ora la gatit in Crock Pot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.
Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii