Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara).

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Ciorba de pui cu prune uscate

Ingrediente

  • carne de pui (spate, aripi, piept)
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 1 cana bulion
  • 150 g prune uscate fara samburi
  • taitei de casa
  • cimbru
  • leustean
  • patrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara).

Punem carnea la fiert si spumam de cate ori este nevoie.

Adaugam apoi ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume, deasemenea taiate sau date pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam sare si lasam sa fiarba.

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam bulionul si cimbrul.

Spalam prunele si le adaugam in oala impreuna cu taiteii. Lasam sa fiarba iar la final potrivim de sare si adaugam leusteanul si patrunjelul verde tocate marunt.

Servim ciorba calda, cu paine proaspata si ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor