Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara).
Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara).
Punem carnea la fiert si spumam de cate ori este nevoie.
Adaugam apoi ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume, deasemenea taiate sau date pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam sare si lasam sa fiarba.
Cand legumele sunt aproape fierte adaugam bulionul si cimbrul.
Spalam prunele si le adaugam in oala impreuna cu taiteii. Lasam sa fiarba iar la final potrivim de sare si adaugam leusteanul si patrunjelul verde tocate marunt.
Servim ciorba calda, cu paine proaspata si ardei iute.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii