Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă pentru 15 minute.
Se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi, ştevia tocată, pastele şi apă cât să depăşească legumele. Când dovleceii sunt aproape fierţi, se adaugă borşul clocotit şi din oul bătut se fac zdrenţe. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Când totul este fiert, se opreşte focul şi se adaugă leuşteanul tocat.
Se poate servi şi caldă şi rece.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii