Se clateste lintea si se pune la fiert cu apa, se trag doua clocote, se arunca apa.
Se clateste lintea si se pune la fiert cu apa, se trag doua clocote, se arunca apa, se clateste lintea si se pune la fiert cu toate legumele tocate marunt, se adauga ierburile aromate, sare si se fierbe totul la foc potrivit; cand sunt toate fierte, se opreste focul.
Se pun nucile caju la blender, se adauga apa plata si se mixeaza pana se obtine un lapte care se toarna in oala cu supa, se amesteca si se poate servi, este o reteta dietetica, dar cu un gust foarte bun.
Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii