autor:

cretu_veronica22

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zama de pastai cu afumatura

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2019

Ingrediente
1 si 1/2 kg de fasole pastai late galbene, 2 morcovi, 1 radacina pastarnac, 1 radacina patrunjel, 1 radacina telina (cam cat un ou ), 2 ardei grasi, 1 ceapa, 800 gr sira spinarii de porc afumata, 5-6 rosii mari, 2 linguri pasta de rosii, 1 legatura patrunjel verde, 1 fir de leustean verde, 100 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata si se taie sau rupe in bucati. Oasele afumate se desfac in bucati si se spala. Se pun la fiert in apa. Adunam toata spuma pe care o face carnea. Adaugam la fiert si fasolea.

Legumele se curata si se taie foarte marunt in cubulete.

Intr-o cratita punem uleiul, ceapa si lasam sa se caleasca. Adaugam radacinoasele, apoi ardeiul, rosiile taiate cuburi, o cana de apa si lasam sa fiarba toate legumele.

Cand fasolea este fiarta, adaugam in oala legumele si pasta de rosii.

Potrivim de sare si lasam sa mai dea cateva clocote impreuna.

Verdeata tocata se pune in zama si se stinge focul.

La servire adaugam smantana dupa preferinta.

Mie imi place cu ceapa verde sau ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zama de pastai cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul

31 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi crocanti

Cartofi crocanti

1. Se curata cartofii, se taie in cubulete (1,5-2 cm). 2. Se fierb pe jumatate in apa cu sare si

39 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 si 1/2 kg de fasole pastai late galbene
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina (cam cat un ou )
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 800 gr sira spinarii de porc afumata
  • 5-6 rosii mari
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 fir de leustean verde
  • 100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Aardappelkroketten-Crochete de cartofi