Fasolea se curata si se taie sau rupe in bucati.
Fasolea se curata si se taie sau rupe in bucati. Oasele afumate se desfac in bucati si se spala. Se pun la fiert in apa. Adunam toata spuma pe care o face carnea. Adaugam la fiert si fasolea.
Legumele se curata si se taie foarte marunt in cubulete.
Intr-o cratita punem uleiul, ceapa si lasam sa se caleasca. Adaugam radacinoasele, apoi ardeiul, rosiile taiate cuburi, o cana de apa si lasam sa fiarba toate legumele.
Cand fasolea este fiarta, adaugam in oala legumele si pasta de rosii.
Potrivim de sare si lasam sa mai dea cateva clocote impreuna.
Verdeata tocata se pune in zama si se stinge focul.
La servire adaugam smantana dupa preferinta.
Mie imi place cu ceapa verde sau ardei iute.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii