Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 200 gr bacon
  • 500 ml bors natural
  • 1 ou
  • 1 ceasca cu iaurt grecesc
  • Sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt. Se curata si se taie marunt morcovii.

Se spala, se taie cubulete mici dovleceii si se pun impreuna cu morcovii la gatit alaturi ceapa si bacon.

Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga apa ca cat sa acopere legumele. Fierbem borsul intr-un ibric separate.

Dupa ce fierbe ciorba se adauga borsul si oul batut amestecat cu iaurtul.

Se ajusteaza daca mai este nevoie de sare si piper si se adauga patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine