Ciorba de stevie si spanac

Ciorba de stevie si spanac, reteta simpla si usoara.

Portii
6
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de stevie si spanac

Ingrediente

  • 500 g spanac proaspat sau 250 g congelat
  • 3 legaturi de stevie
  • 4 cepe verzi sau 2 uscate
  • 5-6 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 morcov
  • 1 bucata de telina
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 ardei gras micut
  • 2 oua
  • 250 ml suc de rosii
  • bors, zeama de lamaie sau otet pentru acrit
  • 1 legatura de leustean
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Intai de toate spalam stevia si spanacul si le oparim in apa clocotita foarte putin pana se inmoaie.

Le lasam la scurs intr-o sita si apoi le tocam.

In oala in care vom prepara ciorba incalzim uleiul si calim ceapa, morcovul, telina, pastarnacul si ardeiul gras, toate taiate cubulete sau date pe razatoarea mare. Adaugam si un praf de sare pentru a nu se arde.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam stevia si spanacul si le calim si pe ele cateva minute.

Adaugam apa, sare dupa gust si fierbem pana cand legumele sunt gatite, in jur de 10 minute.

Adaugam sucul de rosii si borsul, zeama de lamaie sau otetul.

Batem ouale intr-un bol si le turnam in oala, amestecand delicat sa se formeze zdrente de ou.

Stingem focul si adaugam leusteanul tocat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise