Ciorba de stevie si spanac, reteta simpla si usoara.
Intai de toate spalam stevia si spanacul si le oparim in apa clocotita foarte putin pana se inmoaie.
Le lasam la scurs intr-o sita si apoi le tocam.
In oala in care vom prepara ciorba incalzim uleiul si calim ceapa, morcovul, telina, pastarnacul si ardeiul gras, toate taiate cubulete sau date pe razatoarea mare. Adaugam si un praf de sare pentru a nu se arde.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam stevia si spanacul si le calim si pe ele cateva minute.
Adaugam apa, sare dupa gust si fierbem pana cand legumele sunt gatite, in jur de 10 minute.
Adaugam sucul de rosii si borsul, zeama de lamaie sau otetul.
Batem ouale intr-un bol si le turnam in oala, amestecand delicat sa se formeze zdrente de ou.
Stingem focul si adaugam leusteanul tocat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii