Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ingrediente

  • 1 rasol mic afumat
  • 1 bucata de costita afumata
  • 2 cutii de fasole boabe albe mari
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa uscat
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 bucatica pastarnac
  • 150 gr rosii decojite in sos tomat
  • 4 linguri suc de rosii de casa
  • 3 crengute marar verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 4 crengute leustean verde
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta cimbru uscat
  • 500-600 ml bors

Mod de preparare

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ardeiul kapia il curatam de cotor, seminte, il facem cublete, morcovul decojit tot cubulete.

Pastarnacul il curatam si il taiem cat mai marunt, rosiile decojite le tocam.

Spalam rasolul, iar costita o spalam si o portionam.

Eu le-am pus in oala minune si le-am fiert cam 35-40 de minute, dar daca nu aveti oala minune, atunci le fierbeti direct in oala in care faceti ciorba.

Dupa ce le-am fiert, rasolul l-am desfacut de pe os, dar bucatile de carne sa fie cat mai mari.

Le-am rasturnat intr-o oala cu tot cu zeama, am mai adaugat apa fierbinte, cantitatea de apa o puneti in functie de cata ciorba doriti sa faceti.

Adaugam ceapa verde, cea uscata, morcovul, ardeiul kapia si pastarnacul.

Cand incepe sa clocoteasca punem rosiile decojite, mararul verde tocat si jumatate din patrunjelul verde, tot tocat.

Dam gust cu sare si piper.

Cand legumele sunt fierte mai bine de jumatate, punem foaia de dafin, crenguta de cimbru si sucul de rosii.

Mai fierbem, gustam sa vedem daca sunt patrunse atat carnea cat si legumele. Cand sunt bine fierte, dam drumul la fasolea boabe, pe care o scurgem inainte de zeama.

Adaugam si borsul fierbinte, mai lasam sa dea in clocot 4-5 minute.

Inchidem aragazul, tragem ciorba de pe foc, presaram restul de patrunjel si leusteanul verde, tocate marunt.

Acoperim oala 10 minute, apoi putem servi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

E

Emma emma15 • 05 Ianuarie 2023, 09:33 Bluze de damă de la MOHITO

Bluzele sunt o piesă indispensabilă în garderoba fiecărei femei. Sunt potrivite atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru o festivitate importantă. La MOHITO veți găsi o gamă largă de produse pentru diferite ocazii. Printre altele, oferim bluze de bază, potrivite pentru muncă, pentru o ieșire cu prietenii sau pentru o plimbare relaxată în parc. Veți găsi, de asemenea, versiuni foarte la modă, elegante, care sunt potrivite pentru toate ocaziile și evenimentele importante. Ce spuneți de modelele înflorate, perfecte pentru vară? La MOHITO veți găsi și bluze cu alte motive.

Avem o varietate de modele de bluze în gama noastră, inclusiv cele cu volane și aplicații, care arată fantastic la o întâlnire în combinație cu o fustă mini. Modelele boho și modelele ușor mai lejere sunt perfecte pentru purtarea zilnică. Cu siguranță veți găsi ceva pe placul dumneavoastră!

Oferim bluze de damă la modă și elegante pentru fiecare tip de frumusețe. Le puteți combina cu pantaloni eleganți, pantaloni scurți din in sau fuste midi. Alegerea vă aparține! Bluzele cu mânecă scurtă sunt ideale pentru zilele însorite, mai ales primăvara și vara. Pe de altă parte, bluzele cu mâneci lungi sunt ideale pentru sezoanele ceva mai răcoroase.

Veți găsi și bluze în culori uni, acestea fiind baza perfectă pentru o varietate de ținute. Modelele cu imprimeu sunt îndrăgite de cele care iubesc ținutele care atrag atenția. Nu uitați să păstrați restul look-ului subtil. De asemenea, avem și bluze elegante cu decolteu în V, cu decolteu pătrat și cu decolteu rotund. În plus, sunt disponibile și bluzele cu paiete, la modă și populare, care sunt perfecte pentru vară. Indiferent de stilul pe care îl preferați, MOHITO oferă o gamă largă de modele diferite pentru fiecare ocazie!
https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/bluze

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise