Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei.
Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei, apoi le scoatem pe hartie absorbanta si le lasam sa se raceasca, devin mai crocante atunci. Le rupem cand sunt reci.
Luam frunzele mai verzi de la varza creata si le oparim in apa cu sare, pina se inmoaie putin.
Le scoatem apoi si le punem in apa cu gheata care le va opri fierberea si nu le lasa sa se inmoaie.
Pastele se fierb in apa cu sare, 8-9 minute, asa cum scrie pe pachet.
Pregatim sosul intr-o tigaie in care s-a prajit sunca; punem untul, curry, amidonul si amestecam, apoi adaugam iaurtul amestecat cu laptele.
Invartim pina se ingroasa putin, apoi asezonam cu piperul alb.
In acest sos, adaugam tagliatellele si amestecam pina pastele absorb sosul.
Varza creata o taiem fasii, o adaugam la tagliatelle si deasupra, presaram sunca sfaramata si cubulete mici de ardei gras.
Amestecam toate componentele si le putem servi.
Multumesc Sara.
Pofta mare sa aveti la bunatatea asta !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii