Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei.
Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei, apoi le scoatem pe hartie absorbanta si le lasam sa se raceasca, devin mai crocante atunci. Le rupem cand sunt reci.
Luam frunzele mai verzi de la varza creata si le oparim in apa cu sare, pina se inmoaie putin.
Le scoatem apoi si le punem in apa cu gheata care le va opri fierberea si nu le lasa sa se inmoaie.
Pastele se fierb in apa cu sare, 8-9 minute, asa cum scrie pe pachet.
Pregatim sosul intr-o tigaie in care s-a prajit sunca; punem untul, curry, amidonul si amestecam, apoi adaugam iaurtul amestecat cu laptele.
Invartim pina se ingroasa putin, apoi asezonam cu piperul alb.
In acest sos, adaugam tagliatellele si amestecam pina pastele absorb sosul.
Varza creata o taiem fasii, o adaugam la tagliatelle si deasupra, presaram sunca sfaramata si cubulete mici de ardei gras.
Amestecam toate componentele si le putem servi.
Multumesc Sara.
Pofta mare sa aveti la bunatatea asta !
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii