autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Toroş ( varza murata cu carne)

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Ingrediente
1,5 kg varza murata, 1 kg carne porc, 2 cepe, 2 linguri pasta de gogosari, 1-2 foi dafin, 2 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt. Uleiul il punem intr-o cratita mai mare si sotam ceapa pana devine sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, bucatile de carne taiate felii si varza murata pe care am spalat-o in 2-3 ape daca e prea sarata sau prea acra. Adaugam foile de defin si asezonam.
Turnam apa pina acopere varza si lasam pe foc mic sa fiarba cat mai mult. Cu cat fierbe mai mult cu atat va fi mai gustoasa.
Din cand in cand amestecam varza si carnea cu lingura de lemn.
In farfurie se pune cate o bucata de carne si doua liguri mari cu varza,
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Toroş ( varza murata cu carne)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca combinata !!!

Musaca combinata !!!

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Vinetele se spala si se taie feliute, se sareaza si se lasa

5 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu vin

Pui cu vin

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in bucatele sau in fasii Tocam cepa solzisori. Taiem fin usturoiul. Pasul

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Foarte bun, iar denumirea foarte sofisticata.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011

    Foarte fina si apetisanta!***** Daca se pun doar 2 linguri de varza in farfurie eu vreau 2 farfurii !!!!!!! Ha ha ha...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

    Cred ca este o bunatate, sigur voi pregati si eu asa ceva !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

      Adelina daca te uitai la profilul meu, desluseai enigma.... In Bihor......draga mea !

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      In ce zonă a ţării se numeşte toroş? Am mai gasit Festivalul verzei în Crişana cu mâncarea asta.Bună reţetă. http://www.crisana.ro/stiri/eveniment-14/festivalul-verzei-la-toboliu-85733.html

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      hmmmmmmm...ce bunatate!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Delicioasa ! *****

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Apetisant. E o denumire noua pentru mine, dar produsul finit imi lasa gura apa. Imi place mult varza murata, mai ales cand alaturi e carne de porc. Super!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg varza murata
  • 1 kg carne porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 1-2 foi dafin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun, iar denumirea foarte sofisticata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Omleta cu smantana,sunca si cascaval