Curatam si spalam dupa caz ceapa si ardeiul, le tocam marunt si le adaugam in vasul de ceramica. Adaugam rosia decojita si tocata marunt. Amestecam legumele peste care am adaugat si cele doua linguri de ulei.
Adaugam pulpele, sarea, piperul si boiaua de ardei si turnam apa peste ele.
Acoperim vasul cu capacul din dotare, selectam temperatura ”High” si timpul de gatire 4 ore.
Cu aproximativ 30-40 de minute inainte de a se termina programul de gatit (urmarim afisajul) adaugam faina amestecata cu smantana.
La terminarea programului adaugam patrunjelul tocat.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii