Curatam si spalam dupa caz ceapa si ardeiul, le tocam marunt si le adaugam in vasul de ceramica. Adaugam rosia decojita si tocata marunt. Amestecam legumele peste care am adaugat si cele doua linguri de ulei.
Adaugam pulpele, sarea, piperul si boiaua de ardei si turnam apa peste ele.
Acoperim vasul cu capacul din dotare, selectam temperatura ”High” si timpul de gatire 4 ore.
Cu aproximativ 30-40 de minute inainte de a se termina programul de gatit (urmarim afisajul) adaugam faina amestecata cu smantana.
La terminarea programului adaugam patrunjelul tocat.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii