Dezosam carnea( alegeti ce fel de carne preferati) si o taiem bucatele.
Curatam cartofii si ii taiem in felii potrivite.
Morcovii si patrunjelul curatati ii taiem rondele.
Ceapa curatata se taie julien.
Punem o lingura cu untura la topit intr-o oala in care vom face supa, cane e gata adaugam ceapa si o sotam.
Adaugam cuburile de carne si le amestecam cu ceapa pina isi schimba culoarea.
Punem sare, piper, paprika si pasta gulas, amestecam sa se omogenizeze apoi adaugam apa necesara.
Semintele de chimen le-am legat intr-un tifon si le-am pus in supa.
Lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea este aproape fiarta.
Adaugam morcovii si radacinoasele taiate si mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem cartofii taiati si ii lasam si pe ei sa fiarba.
Intre timp de fac galustele din ouale batute bine ,faina , ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
Cand supa fierbe( clocoteste) se rup galustele cu o lingura si se lasa apoi sa fiarba pina se ridica la suprafata.
Cand toate sunt fierte, mai asezonam daca este cazul si presaram deasupra patrunjel verde tocat.
Pofta mare sa aveti la o supa foarte picanta.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/supa-gulas.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii