Supa gulas

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Supa gulas

Ingrediente

  • 500 g carne (vita,curcan, porc, miel)
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 4-5 cartofi
  • chimen Kotany
  • sare
  • piper negru Kotany
  • paprika
  • pasta Gulas iute
  • -pentru galuste:
  • 1-2 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Dezosam carnea( alegeti ce fel de carne preferati) si o taiem bucatele.

Curatam cartofii si ii taiem in felii potrivite.

Morcovii si patrunjelul curatati ii taiem rondele.

Ceapa curatata se taie julien.

Punem o lingura cu untura la topit intr-o oala in care vom face supa, cane e gata adaugam ceapa si o sotam.

Adaugam cuburile de carne si le amestecam cu ceapa pina isi schimba culoarea.

Punem sare, piper, paprika si pasta gulas, amestecam sa se omogenizeze apoi adaugam apa necesara.

Semintele de chimen le-am legat intr-un tifon si le-am pus in supa.

Lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea este aproape fiarta.

Adaugam morcovii si radacinoasele taiate si mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem cartofii taiati si ii lasam si pe ei sa fiarba.

Intre timp de fac galustele din ouale batute bine ,faina , ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.

Cand supa fierbe( clocoteste) se rup galustele cu o lingura si se lasa apoi sa fiarba pina se ridica la suprafata.

Cand toate sunt fierte, mai asezonam daca este cazul si presaram deasupra patrunjel verde tocat.

Pofta mare sa aveti la o supa foarte picanta.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/supa-gulas.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise