Iepurele se spala, apoi se portioneaza.
Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;), dar voi vă puteți folosi de cuptorul din dotare.
Se curăță legumele, apoi se mărunțesc. Într-un vas termorezistent, se pun bucățile de iepure, se adaugă prazul rondele, ardeiul kapia rondele, leurda și pătrunjelul tocat mărunt, se asezonează de sare, piper, boia, foi de dafin se completează cu apă și se lasă la gătit, cca. 60 de minute, la foc mic în cuptor, la HIGH la CrockPot. Amidonul se desface, adică se amestecă cu pasta de roșii și smântâna lichidă, până ce se obține un lichid omogen, apoi se adaugă peste carnea de iepure, lăsându-se la gătit cca. 15 minute, în cuptor și 30 de minute la Crock Pot.
Acest fel de mâncare principal se servește ca atare sau ideal cu pasteeee.
Așa l-am ”păpat” mereu acasă, în copilărie.
Sățios, savuros și fără colesterol.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii