Se incinge uleiul in care se prajeste scurt carnea, cand este prajita se scoate si se pune intr-un recipient, in uleiul ramas se adauga costita si se prajeste cateva secunde, se adauga ceapa si se prajeste pana devine sticloasa, se trage oala de pe foc se adauga usturoiul, boiaua dulce, boiaua iute, bucatile de rosii si chimionul, se sareaza si se pipareaza, se fierbe 10 min dupa care se aduga ardeiul galben se mai fierbe 10 min dupa care se adauga carnea, se acopera oala si se lasa la fiert la foc mic 45 min. dupa asta se adauga varza acra ( daca este putin sos se mai pune maxim 100 ml. apa ) si acoperit se mai fierbe 30 min. Se serveste cu paine alba proaspata, smantana si foi de patrunjel tocate. ( unii servesc si cate 1-2 cartofi fierti in apa cu sare )

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii