autor:

kok miori

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas vegetarian

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2013

Ingrediente
pentru 4 portii, , 3 cepe mari cojite si taiate cuburi de 1.5 cm, 2 ardei rosii grasi taiati cuburi de 1.5cm - bineinteles curatati de samburi, 2 ardei verzi taiati de asemenea cuburi de 1.5cm, 4 linguri ulei de masline, 3 catei de usturoi tocati marunti, 5 linguri de paprika rosie dulce, 1 lingurita chilli rosu maruntit - daca nu aveti merge bine un ardei iute mic sau putina pasta picanta de ardei., 1 lingurita de chimen, 4 rosii mari carnoase taiate cubulete de 1.5 cm, 3 cartofi mari curatati, taiati cuburi de 3 cm, sare, , pentru servire, , 2 linguri ceapa verde taiata cuburi, smantana proaspata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul de masline si se prajeste ceapa; se adauga si ardeii si se prajesc usor la un foc potrivit spre mic, pana devin sticlosi; se adauga mirodeniile si se amesteca bine si se lasa sa se prajeasca usor, mai mult sa fiarba usor; se lasa asa cateva minute dupa care se adauga rosiile si se presara sare si se lasa sa mai fiarba acoperit cateva minute ca rosiile sa lase zeama. Se adauga cartofii si se adauga putina apa ca sa acopere partial gulasul si se lasa sa fiarba acoperit pana cand cartofii sunt gata. Se da la gust cu sare si piper dupa nevoie, este bine de gustat inainte de a pune.



Se serveste caldut cu ceapa verde si marar si putina smantana.



Este o mancare gustoasa care se potriveste si ca garnitura la peste sau carne sau pentru o zi rece cand nu doresti sa mananci carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vegetarian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci pleurotus

Tocanita de ciuperci pleurotus

Se spala bine ciupercile si se lasa sa stea putin in apa rece. Intr-o cratita caliti in ulei ceapa

32 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Curatam cartofii de coaja si-i punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o tigaie, punem carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2014

    Gulasul acesta merge ptr vegetarieni sau de post/

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2013

    Foarte bun gulasul tau! Astazi as vrea si eu o portie! Pupici!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 portii
  • 3 cepe mari cojite si taiate cuburi de 1.5 cm
  • 2 ardei rosii grasi taiati cuburi de 1.5cm - bineinteles curatati de samburi
  • 2 ardei verzi taiati de asemenea cuburi de 1.5cm
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi tocati marunti
  • 5 linguri de paprika rosie dulce
  • 1 lingurita chilli rosu maruntit - daca nu aveti merge bine un ardei iute mic sau putina pasta picanta de ardei.
  • 1 lingurita de chimen
  • 4 rosii mari carnoase taiate cubulete de 1.5 cm
  • 3 cartofi mari curatati
  • taiati cuburi de 3 cm
  • sare
  • pentru servire
  • 2 linguri ceapa verde taiata cuburi
  • smantana proaspata

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Gulasul acesta merge ptr vegetarieni sau de post/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Tigaie calda de ciuperci si pui