autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Ingrediente
1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa gust,se amesteca bine si se subtiaza cu apa.Se adauga carnea si apoi galustile(se fierbe apa,se adauga uleiul, ouale si faina se amesteca pina se obtine un aluat cu o consistenta moale dar sa nu curga)si se lasa la fiert cu capac aproximativ 20-25 de minute.Se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu conopida

Papricas de pui cu conopida

Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.Conopida se rupe in buchetele si se spala( eu am avut-o

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Delicios...

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Galustele preparate astfel ies cu siguranta fragede

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Bun,bun,bun...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

      Bun,bun, imi place.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat