Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa gust,se amesteca bine si se subtiaza cu apa.Se adauga carnea si apoi galustile(se fierbe apa,se adauga uleiul, ouale si faina se amesteca pina se obtine un aluat cu o consistenta moale dar sa nu curga)si se lasa la fiert cu capac aproximativ 20-25 de minute.Se serveste cu smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii