autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Ingrediente
1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa gust,se amesteca bine si se subtiaza cu apa.Se adauga carnea si apoi galustile(se fierbe apa,se adauga uleiul, ouale si faina se amesteca pina se obtine un aluat cu o consistenta moale dar sa nu curga)si se lasa la fiert cu capac aproximativ 20-25 de minute.Se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica

8 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu cartofi

Papricas de pui cu cartofi

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita

60 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Delicios...

  • mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Galustele preparate astfel ies cu siguranta fragede

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Bun,bun,bun...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

      Bun,bun, imi place.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

30 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Mamaliguta cu surprize