autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Ingrediente
1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa gust,se amesteca bine si se subtiaza cu apa.Se adauga carnea si apoi galustile(se fierbe apa,se adauga uleiul, ouale si faina se amesteca pina se obtine un aluat cu o consistenta moale dar sa nu curga)si se lasa la fiert cu capac aproximativ 20-25 de minute.Se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu carne de pui

Papricas cu carne de pui

Luam puiul si-l maruntim, il spalam bine si-l dam deoparte. Curatam morcovul si telina, le spalam

15 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Delicios...

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Galustele preparate astfel ies cu siguranta fragede

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Bun,bun,bun...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

      Bun,bun, imi place.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Shaorma de casa