autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Ingrediente
1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

17 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa gust,se amesteca bine si se subtiaza cu apa.Se adauga carnea si apoi galustile(se fierbe apa,se adauga uleiul, ouale si faina se amesteca pina se obtine un aluat cu o consistenta moale dar sa nu curga)si se lasa la fiert cu capac aproximativ 20-25 de minute.Se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Pregatim intai galustele. Separam oualele. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam in ploaie

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Delicios...

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Galustele preparate astfel ies cu siguranta fragede

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Bun,bun,bun...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

      Bun,bun, imi place.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Orez picant