Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010
Ingrediente
1kg carne de pui, cepe mijlocii,2 lingurite pasta de tomate,2lingurite boia dulce,ulei,sare,piper,o legatura de patrunjel,galuste(3 oua,50ml ulei sau margarina,100ml apa,75g faina)si smintina.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa gust,se amesteca bine si se subtiaza cu apa.Se adauga carnea si apoi galustile(se fierbe apa,se adauga uleiul, ouale si faina se amesteca pina se obtine un aluat cu o consistenta moale dar sa nu curga)si se lasa la fiert cu capac aproximativ 20-25 de minute.Se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica
8 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita
60 voturi
15 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010
Bun,bun, imi place.*****