Carnea de vita se taie cuburi potrivite si se caleste in uleiul si untura topite. Dupa ce isi schimba culoarea, se adauga ceapa , ardeiul si morcovul tocate.
Toate se calesc pana cand ceapa devine lucioasa. Se agauga boia dulce si se mai lasa la calit aproximativ 20 minute in timp ce se amesteca pentru a nu se lipi.
Cand toate sunt calitese adauga aproximativ 8-9 litri de apa si se lasa la fiert cu 2-3 frunze de dafin pana cand este fiarta carnea. Dupa aceea se adauga cartofii taiati cuburi. Cand cartofii sunt fierti 80 % se adauga dupa gust sare, piper, pasta de gulas.
Dupa aceea, se fac galuste din 3 oua cu faina si apa minerala. Galustele se adauga cu lingurita pentru a nu prea mari. Dupa ce au fiert galustele, se potriveste gustul si se adauga frunze de patrunjel proaspat tocat. Se serveste fierbinte cu muraturi sau ardei iute si optional smantana.
Pofta buna !!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii