autor:

Timea

» » Mancaruri cu carne

Gulyas de vita la Multicooker

Autor: Timea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Timea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2014

Ingrediente
700 gr pulpa de vita (manzat), 1 ceapa alba, 1 ceapa rosie, 1 ardei rosu, 1 rosie, 3 morcovi, 4 catei de usturoi, 6 cartofi, 1 cana de suc de rosii, 1 pahar de vin, 3-4 linguri ulei, 4 foi de dafin, 1 lingurita sare de mare, 1/2 lingurita piper, 1 lingurita pudra de chimen, 1 lingurita paprika rosie, 1 lingurita sos iutel, 1 lingurita marar uscat, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Punem in vasul aparatului uleiul, ceapa spalata si tocata marunt si carnea taiata cubulete. Selectam meniul Fry, timpul: 15 min si apasam butonul Start. Amestecam de vreo doua ori apoi adaugam ardeiul tocat, rosia decojita si tocata si morcovul spalat, curatat si taiat rondele si lasam pana se scurg cele 15 minute. Punem cartofii curatati si taiati cubulete, foile de dafin, sarea, piperul si pudra de chimen. Amestecam si turnam in vas sucul de rosii si vinul.



Inchidem capacul, selectam functia Stew si apasam butonul Start. In timpul asta ( o ora) suntem liberi sa facem orice altceva fara a avea grija mancarii.

Dupa ce s-a stors timpul verificam daca e fiarta carnea si daca nu e (asa cum a fost in cazul meu) mai pornim o data functia Stew si selectam 25 minute. Dupa ce s-a scurs si acest timp adaugam usturoiul tocat, mararul uscat, sosul iutel si paprika. Amestecam, inchidem capacul si mai lasam 20 minute pe functia Stew.



Daca aveti carne de vitel sigur se face inca de la prima setare si atunci adaugati condimentele finala mai repede. Cand se opreste trece automat pe functia Keep Warm pe care putem sa il oprim daca servim mancarea atunci imediat.Adaugam la final si patrunjel verde tocat si servim cu muraturi asortate.



O bunatate de mancare fie ca il preparati sau nu la Multicooker. Chiar va recomand aceasta reteta si pentru cei ce vor sa o testeze in mod normal pe aragaz.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de vita la Multicooker" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si marar

Pulpe de pui cu rosii si marar

Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf. Le spalam cu apa calda si

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2014

    Da,este o reteta buna si apreciata de multi,noi o facem des si nu numai din carne de vita,se poate folosi si carne de oaie si de porc.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de vita (manzat)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 3 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • 6 cartofi
  • 1 cana de suc de rosii
  • 1 pahar de vin
  • 3-4 linguri ulei
  • 4 foi de dafin
  • 1 lingurita sare de mare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita pudra de chimen
  • 1 lingurita paprika rosie
  • 1 lingurita sos iutel
  • 1 lingurita marar uscat
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Timea
Prajitura cu mar si scortisoara

Prajitura cu mar si scortisoara

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul si mixam

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Intr-un bol se zdrobesc biscuitii cu mana si se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Laptele se

10 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Torturi
Placinta de cartofi si ceapa

Placinta de cartofi si ceapa

E foarte usor de facut, iar imaginile practic nici nu mai necesita explicatii! - se curata ceapa

22 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Da,este o reteta buna si apreciata de multi,noi o facem des si nu numai din carne de vita,se poate folosi si carne de oaie si de porc.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL