Ingrediente
700 gr pulpa de vita (manzat), 1 ceapa alba, 1 ceapa rosie, 1 ardei rosu, 1 rosie, 3 morcovi, 4 catei de usturoi, 6 cartofi, 1 cana de suc de rosii, 1 pahar de vin, 3-4 linguri ulei, 4 foi de dafin, 1 lingurita sare de mare, 1/2 lingurita piper, 1 lingurita pudra de chimen, 1 lingurita paprika rosie, 1 lingurita sos iutel, 1 lingurita marar uscat, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
7 voturi
Mod de preparare
Inchidem capacul, selectam functia Stew si apasam butonul Start. In timpul asta ( o ora) suntem liberi sa facem orice altceva fara a avea grija mancarii.
Dupa ce s-a stors timpul verificam daca e fiarta carnea si daca nu e (asa cum a fost in cazul meu) mai pornim o data functia Stew si selectam 25 minute. Dupa ce s-a scurs si acest timp adaugam usturoiul tocat, mararul uscat, sosul iutel si paprika. Amestecam, inchidem capacul si mai lasam 20 minute pe functia Stew.
Daca aveti carne de vitel sigur se face inca de la prima setare si atunci adaugati condimentele finala mai repede. Cand se opreste trece automat pe functia Keep Warm pe care putem sa il oprim daca servim mancarea atunci imediat.Adaugam la final si patrunjel verde tocat si servim cu muraturi asortate.
O bunatate de mancare fie ca il preparati sau nu la Multicooker. Chiar va recomand aceasta reteta si pentru cei ce vor sa o testeze in mod normal pe aragaz.