Intai se incalzeste uleiul in wok si se prajeste usor varza proaspata se adauga si varza murata care a fost clatita de zeama si sare se adauga putin piper si frunze de menta - optional.
In alta tigaie se incalzeste uleiul se prajeste ceapa se adauga carnea si se prajeste pe foc mic pana isi schimba culoarea se adauga orezul care a dat o fiertura in apa ca sa-i scoata amilanul si se adauga si bulionul si sare, piper putin cimbru, putin rasel el hanut -o combinatie de mirodenii-contine in ea coriandu, cumin, scortisoara printre altele.
Se amesteca totul bine in tigaie si se lasa sa se raceasca.
Intr-o tava de pyrex se unge cu putin ulei,se pune un strat de varza combinata cu cea acra peste se pune un strat de carne,iar un strat de varza si unul de carne pana se termina cu varza.
Se bate bine oul cu smantana se adauga putin kethcup si se toarna peste budinca. Se coace la 180 de grade 30-40 de minute pana este coapta si are o crusta frumoasa pe deasupra.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii