autor:

Vincze_Eniko Erika

» » Torturi

Tort de brânză

Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 13 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 13 martie 2014

Ingrediente
Blat:, , 150gr biscuiţi dulci, 50gr zahăr, 60gr unt topit, , Umplutura:, , 500gr mascarpone, 500gr brânză de vaci, 180gr zahăr, 4 ouă întregi, 250gr smântână, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat, fructe diferite pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cuptorul se preincălzeşte la cca.170 grade. O formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm se tapetează cu unt. Într-un bol se amestecă biscuiţii sfărâmaţi cu untul şi zahărul. Se aşează în forma rotundă, se apasă cu putere si se introduce la copt 8-10 minute, după care se lasă la răcit în formă.



Ptr.umplutură amestecăm brânza de vaci, mascarponne, făina şi zahărul, după care adăugăm ouăle una, câte una, smântâna şi zahărul vanilat. Compoziţia o turnăm peste blatul răcit şi se coace cca 50-60 minute, pe rastelul din mijloc al cuptorului.



Tortul se lasă la răcit în formă, după care se aşează pe o tavă şi se introduce la frigider pentru cca.6 ore. Se ornează cu fructe diferite, proaspete sau din compot.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de brânză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu visine si branza

Tort cu visine si branza

Blatul: Eu am copt blaturile separat, dar voi puteti face unul si sa il taiati in doua. Separam

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Torturi
Tort cu branza, biscuiti si fructe

Tort cu branza, biscuiti si fructe

Se sfarma biscuiti cu sucitoru si se aluneca cu untul lichid apoi asezati-l pe fundul formei in care

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 150gr biscuiţi dulci
  • 50gr zahăr
  • 60gr unt topit
  • Umplutura:
  • 500gr mascarpone
  • 500gr brânză de vaci
  • 180gr zahăr
  • 4 ouă întregi
  • 250gr smântână
  • 3 linguri făină
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • fructe diferite pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Ombre Tort Ombre

Pentru blat: albusurile se mixeaza cu praful de sare pentru 2-3 minute, pana incep sa se spumeze. Se adauga zaharul treptat si se mixeaza

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de fructe cu mascarpone Tort cu jeleu de fructe cu mascarpone

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa,apoi adaugam galbenusurile, amestecand

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Blat de ciocolata alba pentru torturi festive-Madeira Sponge Cake