autor:

Vincze_Eniko Erika

» » Torturi

Tort de brânză

Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 13 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 13 martie 2014

Ingrediente
Blat:, , 150gr biscuiţi dulci, 50gr zahăr, 60gr unt topit, , Umplutura:, , 500gr mascarpone, 500gr brânză de vaci, 180gr zahăr, 4 ouă întregi, 250gr smântână, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat, fructe diferite pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cuptorul se preincălzeşte la cca.170 grade. O formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm se tapetează cu unt. Într-un bol se amestecă biscuiţii sfărâmaţi cu untul şi zahărul. Se aşează în forma rotundă, se apasă cu putere si se introduce la copt 8-10 minute, după care se lasă la răcit în formă.



Ptr.umplutură amestecăm brânza de vaci, mascarponne, făina şi zahărul, după care adăugăm ouăle una, câte una, smântâna şi zahărul vanilat. Compoziţia o turnăm peste blatul răcit şi se coace cca 50-60 minute, pe rastelul din mijloc al cuptorului.



Tortul se lasă la răcit în formă, după care se aşează pe o tavă şi se introduce la frigider pentru cca.6 ore. Se ornează cu fructe diferite, proaspete sau din compot.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de brânză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de branza de vaci

Tort cu crema de branza de vaci

Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina. Se adauga pe rand galbenusurile,

17 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Torturi
Tort cu struguri, nuci si crema de branza

Tort cu struguri, nuci si crema de branza

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile

7 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 150gr biscuiţi dulci
  • 50gr zahăr
  • 60gr unt topit
  • Umplutura:
  • 500gr mascarpone
  • 500gr brânză de vaci
  • 180gr zahăr
  • 4 ouă întregi
  • 250gr smântână
  • 3 linguri făină
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • fructe diferite pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort "fiert"
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania