Cuptorul se preincălzeşte la cca.170 grade. O formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm se tapetează cu unt. Într-un bol se amestecă biscuiţii sfărâmaţi cu untul şi zahărul. Se aşează în forma rotundă, se apasă cu putere si se introduce la copt 8-10 minute, după care se lasă la răcit în formă.
Ptr.umplutură amestecăm brânza de vaci, mascarponne, făina şi zahărul, după care adăugăm ouăle una, câte una, smântâna şi zahărul vanilat. Compoziţia o turnăm peste blatul răcit şi se coace cca 50-60 minute, pe rastelul din mijloc al cuptorului.
Tortul se lasă la răcit în formă, după care se aşează pe o tavă şi se introduce la frigider pentru cca.6 ore. Se ornează cu fructe diferite, proaspete sau din compot.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii