autor:

Vincze_Eniko Erika

» » Torturi

Tort de brânză

Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 13 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 13 martie 2014

Ingrediente
Blat:, , 150gr biscuiţi dulci, 50gr zahăr, 60gr unt topit, , Umplutura:, , 500gr mascarpone, 500gr brânză de vaci, 180gr zahăr, 4 ouă întregi, 250gr smântână, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat, fructe diferite pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cuptorul se preincălzeşte la cca.170 grade. O formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm se tapetează cu unt. Într-un bol se amestecă biscuiţii sfărâmaţi cu untul şi zahărul. Se aşează în forma rotundă, se apasă cu putere si se introduce la copt 8-10 minute, după care se lasă la răcit în formă.



Ptr.umplutură amestecăm brânza de vaci, mascarponne, făina şi zahărul, după care adăugăm ouăle una, câte una, smântâna şi zahărul vanilat. Compoziţia o turnăm peste blatul răcit şi se coace cca 50-60 minute, pe rastelul din mijloc al cuptorului.



Tortul se lasă la răcit în formă, după care se aşează pe o tavă şi se introduce la frigider pentru cca.6 ore. Se ornează cu fructe diferite, proaspete sau din compot.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de brânză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu brânză și căpșuni

Tort cu brânză și căpșuni

Intai coacem blatul, pentru care mixam ouale, zaharul, esenta si sarea timp de 25 de minute si apoi

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort marmorat cu branza si ciocolata

Tort marmorat cu branza si ciocolata

1. Primul pas este să mărunţeşti biscuiţii digestivi şi să-i amesteci cu untul. Pune hârtie

15 voturi    5 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 150gr biscuiţi dulci
  • 50gr zahăr
  • 60gr unt topit
  • Umplutura:
  • 500gr mascarpone
  • 500gr brânză de vaci
  • 180gr zahăr
  • 4 ouă întregi
  • 250gr smântână
  • 3 linguri făină
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • fructe diferite pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort antigravitatie