Ingrediente
Blat:, , 150gr biscuiţi dulci, 50gr zahăr, 60gr unt topit, , Umplutura:, , 500gr mascarpone, 500gr brânză de vaci, 180gr zahăr, 4 ouă întregi, 250gr smântână, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat, fructe diferite pentru ornat.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
0 voturi
Mod de preparare
Ptr.umplutură amestecăm brânza de vaci, mascarponne, făina şi zahărul, după care adăugăm ouăle una, câte una, smântâna şi zahărul vanilat. Compoziţia o turnăm peste blatul răcit şi se coace cca 50-60 minute, pe rastelul din mijloc al cuptorului.
Tortul se lasă la răcit în formă, după care se aşează pe o tavă şi se introduce la frigider pentru cca.6 ore. Se ornează cu fructe diferite, proaspete sau din compot.
Poftă bună!