autor:

Vincze_Eniko Erika

» » Torturi

Tort de brânză

Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 13 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vincze_Eniko Erika (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 13 martie 2014

Ingrediente
Blat:, , 150gr biscuiţi dulci, 50gr zahăr, 60gr unt topit, , Umplutura:, , 500gr mascarpone, 500gr brânză de vaci, 180gr zahăr, 4 ouă întregi, 250gr smântână, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat, fructe diferite pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cuptorul se preincălzeşte la cca.170 grade. O formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm se tapetează cu unt. Într-un bol se amestecă biscuiţii sfărâmaţi cu untul şi zahărul. Se aşează în forma rotundă, se apasă cu putere si se introduce la copt 8-10 minute, după care se lasă la răcit în formă.



Ptr.umplutură amestecăm brânza de vaci, mascarponne, făina şi zahărul, după care adăugăm ouăle una, câte una, smântâna şi zahărul vanilat. Compoziţia o turnăm peste blatul răcit şi se coace cca 50-60 minute, pe rastelul din mijloc al cuptorului.



Tortul se lasă la răcit în formă, după care se aşează pe o tavă şi se introduce la frigider pentru cca.6 ore. Se ornează cu fructe diferite, proaspete sau din compot.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de brânză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de branza si iaurt cu vanilie

Tort de branza si iaurt cu vanilie

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Sfarama biscuitii, apoi amesteca-i cu alunele macinate.Adauga untul

14 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Torturi
Tort cu cirese branza si menta

Tort cu cirese branza si menta

Pentru blat: se bat albusurile cu un praf de sare si cu zaharul. Cand zaharul se dizolva, se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 150gr biscuiţi dulci
  • 50gr zahăr
  • 60gr unt topit
  • Umplutura:
  • 500gr mascarpone
  • 500gr brânză de vaci
  • 180gr zahăr
  • 4 ouă întregi
  • 250gr smântână
  • 3 linguri făină
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • fructe diferite pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot

Am lasat zmeura sa se dezghete peste noapte in frigider. Siropul lasat de zmeura l-am amestecat cu amidonul si zaharul brut. Am amestecat

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Merele rase le amestecăm mai întâi cu zaharul, apoi cu uleiul și apa minerală. Trebuie sa menționez ca eu am avut

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Tort cu crema de caise si fructe.