Eu am pregatit aceasta bunatate la Multicooker de care sunt super multumita de altfel, insa la fel de bine si in acelasi mod se poate gati si intr-un vas pe aragaz.
Inainte de toate curatam si spalam bine legumele.
Punem in vasul de la cooker (sau daca faceti pe aragaz intr-o cratita, wok) putin ulei si pornim functia fry timp de 15 min. Punem pe rand ceapa, prazul si ardeii taiati rondele/cubulete. Adaugam apoi in timp ce se calesc primele, dovlecelul taiat cubulete, rosiile cubulete si apoi morcovii taiati rondele si telina taiata cubulete. Amestecam si lasam pana se scurg cele 15 minute programate de la inceput. Practic toata operatiunea aceasta, taiat legume si calit o sa dureze cam 15 min.
Adaugam cartofii taiati cubulete, pasta de gogosari cu rosii, apa, sarea si piperul, inchidem capacul si pornim functia 'Stew' (dureaza o ora).
Inainte cu aprox 15 minute de a se termina programul adaugam condimentul de gulyas iar la final patrunjelul verder tocat. Daca pregatim mancarea pe aragaz, verificam cand sunt aproape fierte legumele si adaugam atunci condimentul si mai lasam 10-15 min pe foc.
Este o mancare de legume foarte gustoasa pe care v-o recomand pentru orice zi din saptamana.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii