- tava se unge cu unt cat sa ramana alba pe margini.
- se freaca galbenusurile cu zaharul pana-si dubleaza volumul, se adauga esenta de vanilie, smantana si nuca.
- clatitele se taie fidea si se presara o parte din ele in tava, asa imprastiate.
- se pune jumatate din crema de nuca, se presara inca o parte din fideaua de clatite si se adauga restul de crema de nuca, se pune capac cu diferenta de fidea ramasa, ultima parte sa fie doar din cateva bucati, nu mult.
- se da la cuptorul incalzit la 150 grade Celsius timp de cca 40 de minute si nu, nu se usuca daca aceasta este intrebarea, focul este destul de slab.
- se scoate sufleul si se lasa la racit, se serveste cu gem/dulceata de caise.
- este foarte racoritoare daca se serveste dupa ce a stat in prealabil la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii