Curatam ceapa si o taiem marunt.
Tocam marunt mararul.
Intr-un bol amestecam carnea, orezul spalat, 1/2 marar tocat, sare si piper.
Stevia se opareste in apa fierbinte, sa nu clocoteasca pentru ca frunzele sunt foarte fragede.
Se formeaza sarmalutele si se infasoara in frunzele de stevie, cu grija pentru ca se rup usor.
Intr-un vas uns cu putin ulei , punem un pumn de macris neoparit apoi montam sarmalutele, punem deasupra restul mararului tocat si macrisul.
Acoperim cu apa sarmalutele si le lasam sa fiarba la foc mic cam o ora.
Cand sunt fierte rasturnam peste ele laptele prins amestecat cu 50 ml apa si miscam cratita de toartele laterale sa ajunga laptele prins pina jos in cratita.
Lasam sa dea in clocot si sarmalutele sunt gata.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/sarmalute-in-foi-de-stevie-toitike.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii