Curatam ceapa si o taiem marunt.
Tocam marunt mararul.
Intr-un bol amestecam carnea, orezul spalat, 1/2 marar tocat, sare si piper.
Stevia se opareste in apa fierbinte, sa nu clocoteasca pentru ca frunzele sunt foarte fragede.
Se formeaza sarmalutele si se infasoara in frunzele de stevie, cu grija pentru ca se rup usor.
Intr-un vas uns cu putin ulei , punem un pumn de macris neoparit apoi montam sarmalutele, punem deasupra restul mararului tocat si macrisul.
Acoperim cu apa sarmalutele si le lasam sa fiarba la foc mic cam o ora.
Cand sunt fierte rasturnam peste ele laptele prins amestecat cu 50 ml apa si miscam cratita de toartele laterale sa ajunga laptele prins pina jos in cratita.
Lasam sa dea in clocot si sarmalutele sunt gata.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/sarmalute-in-foi-de-stevie-toitike.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii